Vesti 

РАДИОНИЦА У ИО ХРТА ПОВОДОМ ДАНА ЖЕНА

У петак, 6.03.2020. године, у току часова Ликовне културе, одржана је радионица ученика и њихових мама, поводом предстојећег међународног празника – Осмог марта, а у циљу остварења боље сарадње са родитељима.

Присутни су добили упутства и разноврстан материјал за рад на честиткама за тетке, баке, стрине. Деца су уживала и у слаткишима у току рада. Време је протекло брзо, у лепој атмосфери, дружењу, забави и смеху, а као продукт свега наведеног, добили смо лепе честитке. По завршетку радионице, ученици су појединачно наступала уз своје унапред припремљене рецитације, као што су: „Осми март“, „Честитка“, „Мојој мами“, „Песма за Осми март“, након којих су својим мамама делили честитке које су израдили претходне седмице на часовима Ликовне културе и Слободних активности. За сами крај, одиграли су заједнички кореографију за песму „Ја посејах лубенице“ коју су припремили на часовима Музичке културе.

Хвала мамама које су се одазвале позиву и учиниле да ова радионица буде забавна,  а коју ће деца памтити са много позитивних утисака.

Related posts