Reč direktora

Valium Online Cheapest ОСНОВНА ШКОЛА „ДУШАН ТОМАШЕВИЋ-ЋИРКО“, JE 2011.ГОДИНЕ ПРОСЛАВИЛА СВОЈ СТОТИ , ЈУБИЛАРНИ РОЂЕНДАН.

Cheaper Alternative To Xanax

           ШКОЛА ЈЕ ИЗГРАЂЕНА 9.10.1911.ГОДИНЕ У ВИНИЦКОЈ И ИМАЛА ЈЕ 103 УЧЕНИКА, УЗРАСТА ОД 8 ДО 18 ГОДИНА. У ИЗГРАДЊИ ШКОЛЕ УЧЕСТВОВАЛИ СУ СВИ ГРАЂАНИ ВЕЛИКЕ ЖУПЕ. ШКОЛСКЕ 1960/61 НА ПРОСЛАВИ ПЕДЕСЕТОГОДИШЊИЦЕ ПОСТОЈАЊА ШКОЛА ДОБИЈА ИМЕ НАРОДНОГ ХЕРОЈА ДУШАНА ТОМАШЕВИЋА ЋИРКА.

Buy Xanax Mexico Online

      ОСНОВНА ШКОЛА „ДУШАН ТОМАШЕВИЋ-ЋИРКО“ 1962.ГОДИНЕ ПОСТАЈЕ МАТИЧНА , СА ИЗДВОЈЕНИМ ОДЕЉЕЊИМА КАМЕНА ГОРА,ХРТА И МИЈАНИ. БРОЈ УЧЕНИКА У МАТИЧНОЈ ШКОЛИ И ИЗДВОЈЕНИМ ОДЕЉЕЊИМА УКУПНО ЈЕ БИО 683, ШТО ЈЕ УЈЕДНО И НАЈВЕЋИ БРОЈ УЧЕНИКА КОЈИ ЈЕ УПИСАН У ОВУ ШКОЛУ.

Where Can I Buy Alprazolam Cod

Buy Valium Diazepam 10Mg         МЕЂУ ПРВИМА У РЕГИОНУ НАША ШКОЛА СЕ УКЉУЧИЛА  У МОДЕРНЕ САВРЕМЕНЕ ТОКОВЕ КОЈИ ВОДЕ КА УСПЕШНОЈ РЕФОРМИ ШКОЛСТВА,КРОЗ ПИСАЊЕ И РЕАЛИЗАЦИЈУ ПРОЈЕКАТА, МОДЕРНИЗАЦИЈУ НАСТАВЕ И УСПЕШНУ ЕДУКАЦИЈУ НАСТАВНОГ КАДРА, ШТО ПОТВРЂУЈЕ И ОБРАЗОВНА СТРУКТУРА ЗАПОСЛЕНОГ НАСТАВНОГ КАДРА СА НАЈВЕЋИМ БРОЈЕМ ВИСОКО ОБРАЗОВАНИХ НАСТАВНИКА У ОПШТИНИ.КАО РЕЗУЛТАТ УСПЕШНОГ РАДА СУ. МОДЕРНО ОПРЕМЉЕН М.М. КАБИНЕТ ИНФОРМАТИЧКИ КАБИНЕТ,ПРЕДШКОЛСКА УЧИОНИЦА, ДЕЧИЈИ КЛУБ СА БИБЛИОТЕКОМ, ШЕСТ СПЕЦИЈАЛИЗОВАНИХ УЧИОНИЦА, МОДЕРНО ОПРЕМЉЕНА ЂАЧКА КУХИЊА С ТРПЕЗАРИЈОМ.

   НАДАМО СЕ ДА ЋЕ ,ЗАПОЧЕТИ ПРОЈЕКАТ ИЗГРАДЊЕ КОМПЛЕКСА СПОРТСККИХ ТЕРЕНА, БИТИ РЕАЛИЗОВАН ЗА СТОГОДИШЊИЦУ ПОСТОЈАЊА  ШКОЛЕ,ЈЕР ТО ЈЕ ОНО ШТО ШКОЛА НИКАДА НИЈЕ ИМАЛА А ШТО ЈЕ  У ОВОМ ТРЕНУТКУ НЕОПХОНДНО,КАКО ЗА ШКОЛУ ТАКО И ЗА ЊЕНО ОКРУЖЕЊЕ.ШКОЛА  ИМА ЦЕНТРАЛНО ГРЕЈАЊЕ, ГРАДСКУ ВОДУ И АСФАЛТИРАН ПУТ ОД МАГИСТРАЛЕ ДО ШКОЛЕ.ПО ПРВИ ПУТ У СВОЈИХ СТО ГОДИНА ПОСТОЈАЊА ДЕЦА ИЗ ИЗДВОЈЕНОГ ОДЕЉЕЊА ХРТА ДОЛАЗЕ У ШКОЛУ ОРГАНИТОВАНИМ ПРЕВОЗОМ.

Buy Xanax From Europe

Buy Diazepam Pills БЕЛКИСА БЕГАНОВИћ