Школа „Душан Томашевић Ћирко“ добила гимнастичку салу

Основна школа “Душан Томашевић Ћирко” у Великој Жупи добила је гимнастичку салу. Захваљујући Фондацији Ана и Владе Дивац, око 200 ђака ове школе часове физичког васпитања одржава у опремљеној сали, а планира се одржавање и ваннаставних активности.

http://info.diservices.com/thank-you-disability-insurance-for-dentists?_hsenc=p2ANqtz-9rwBtnRiOlR90TqZjrp8prNh51vmceeG2cXbFmb9-i25jOmfWcU8XLGW_xbwnB8rVC8v6t

http://ewoltech.it/prodotto/anti-shock-gerat/?lang=de Адаптација гимнастичке сале завршена је у новембру прошле године, а ученици су почели да је користе на почетку другог полугодишта. Свечано отварање било је планирано за децембар, када су посету школи најавили министар просвете и Владе Дивац, али је одложено због њихових обавеза. У школи је све спремно за свечано отварање, а док чекају госте, добили су одобрење од Фондације Дивац за коришћење сале, што ђаке веома радује, али и професорку физичког васпитања.

http://info.diservices.com/dis-contracted-broker-update-december-2015?_hsenc=p2ANqtz-9or2v7Ug7wXpS7dCuyq9lnDyzeIuQ95BEkzRtjTBc3rFq5HfI-LbrGRa3RIz9XepEwAUhw

Buy Diazepam Safely „Ја свој план и програм нисам ни могла да спроводим, нисам ни планирала одређене ствари јер нисмо имали услова. Деца су излазила из Жупе као неписмена у једном делу наставе – прескок преко козлића, греда, паралелни разбој, рипстол…деца то нису имала и нису никад радила на овим справама“ – каже професорка физичког васпитања Зорица Радивојевић и додаје да је зими било нарочито тешко јер деца желе активности, а где да их добију ако не на часовима физичког?

http://info.diservices.com/dis-contracted-broker-update-december-2015?_hsenc=p2ANqtz--co5kkBIPjyxNPH8bonXVUvtZ4suuCCwGzx36lzSYUMvImuw9Bmu1iu8NGWCUvTKzGkIEs

Can You Order Valium Online Ускоро се очекује и почетак рада секције стоног тениса, а најсрећнији што је школа добила гимнастичку салу јесу ђаци. Кажу да су претходних година часове физичког васпитања проводили напољу и у учионицама, а да им сада сала много значи. Рипстол је многима омиљена справа за вежбање, стони тенис, али деца уживају и док раде колут напред и назад.

Buy Msj Valium Uk У адаптацију сале уложено је око 3 милиона динара које су преко Фондације Ана и Владе Дивац донирали грађани Србије, дијаспора, приватни предузетници и компаније, а грађевинске радове је урадила фирма „Јоновић градња“ из Пријепоља.

http://ewoltech.it/wp-cron.php?doing_wp_cron=1575051353.6424639225006103515625 „За 15-ак дана биће завршене и две свлачионице, за дечаке и девојчице. Настава се већ одвија у сали, а планирамо и ваннаставне активности. Прошле недеље смо спровели анкету међу децом на којој се за карате определило више од 60 ђака, а за плес око 30“ – каже директорка ОШ „Душан Томашевић Ћирко“ Белкиса Бегановић и објашњава да ће ове активности моћи да се реализују након сагласности локалне самоуправе.

Buying Valium Over Internet Иако велико интересовање влада за карате и плес, директорка очекује да ће у сали бити још садржаја, међу којима и фитнес тренинзи за све заинтересоване жене.