Vesti 

Ђаци из ОШ „Душан Томашевић Ћирко“ солидарни са грађанима Турске

Турску је у петак погодио земљотрес јачине 6.8 степени Ритхерове скале, у ком је погинуло више од 40 особа, док је око 1600 повређено. У знак солидарности са породицама настрадалих, ђаци и наставно осообље Основне школе „Душан Томашевић Ћирко“ покренули су хуманитарну акцију. Како би исказали своју солидарност са породицама настрадалих, као и онима који су због разорног земљотреса остали без крова над главом,  наставници и ђаци Основне школе „Душан Томашевић Ћирко“, која је у потпуности реконструисана захваљујући помоћи из Турске, организовали су хуманитарну акцију. Ми смо се одлучили да…

Pročitaj više
Nekategorisano Vesti 

Seminar o samovrednovanju i osiguranju kvaliteta

U subotu 25. 1.2020. godine za sve osnovne i srednje škole sa područja Opštine Prijepolje, održan je seminar o samovrednovanju i obezbeđivanju kvaliteta obrazovanja. Na seminaru su predavači bili iu školske uprave iz Užica dok su učesnici bili direktori škola, stručni saradnici i osobe u školskim timovima koje su zadužene za praćenej rada i kvaliteta obrazovanja i uopšte boravka učenika u školi.

Pročitaj više
Nekategorisano Vesti 

PROSLAVA SAVINDANA

U ponedeljak uje u prostorijama sportske sale održana proslava Savindana uz prigodan program koji su spremili natavnici sa svojim učenicima. U prograu su učestvovali učenici svoh razreda koji su svoj angažman potvrdili učešćem u horskoj i dramskoj sekciji. Kazivanja o Svetom Savi kao utemeljitelju školstva i prosvjetiteljstva su nezaobilazan dio prorgama. Da program bude poptupn potrudile su se profesorice muzičke kulture i srpskog jezika.

Pročitaj više