Vesti 

У САРАДЊИ С АКАДЕМИЈОМ ФИЛИПОВИЋ ИЗ ЈАГОДИНЕ У НАШОЈ ШКОЛИ РЕАЛИЗОВАН СЕМИНАР

У суботу,11.01.2020.год. у простору информатичког кабинета реализован семинар:Kорелација интерактивне табле и софтвера за презентацију 3D модела“ К2П1 каталошки број 317. Семинар је реализовала Академија Филиповић из Јагодине.Осим наставника ,стручних сарадника и директора школе,прилику да присуствују  добили су талентовани  ученици шестог и седмог разреда наше школе као и наставници који реализују активности пројекта”Обогаћени једносменски рад”.

Pročitaj više
Nekategorisano 

ОBNOVLJENA LICENCA ZA “MOZABOOK” ZA ŠKOLSKU 2020/2021. GODINU

Школа је обновила уговор за лиценцу ,MOZABOOK  ,с Академијом Филиповић. за школску 2020/2021 годину, на опште задовољство наставника и ученика наше школе. MOZABOOK  ће бити доступан на два рачунара за наставнике и два за ученике школе, што ће омогућити заједничке креације активности.

Pročitaj više
Nekategorisano Vesti 

ПОКЛОН КНЈИГЕ ЗА ШКОЛСКУ БИБЛИОТЕКУ

Да бивши ученици никада не заборављају своју школу,потврђује и госпођа Мера Кајевић, из Пријепоља, која је у децембру 2019. године  поклонила , двеста педесет књига, школској библиотеци. Том приликом је изјавила, да и ако је  накратко била ученица ове школе,  школа  јој јеостала у срцу и желела је да и трајно обележи своју наклоност овој школи.Ове књиге ће итекако обогатити библиотечки књижни фонд.Међу дариваним књигама нашле су се и ђачке лектире ,класици и  белетристика  .

Pročitaj više
Nekategorisano 

НОВОГОДИШЊИ ПАКЕТИЋИ ЗА УЧЕНИКЕ ИО ХРТА

Поводом новогодишњих празника, а на одушевљење ученика ИО Хрта, породица Капур је поново одлучила да обрадује малишане новогодишњим пакетићима. Садржај пакетића се односио на слаткише, као и на нешто од основног школског прибора који је неопходан ученицима. Последњег радног дана, а пред празнике, учитељица је поделила ученицима и предшколцима пакетиће, уз шта су организовали пригодну новогодишњу прославу и забавили се уз музику и плес. Ученици су срећни напустили школске просторије, јер „Нечије мало, некоме много значи“. Уз претходно наведено , апелујемо на људе добре воље, да следе овакав пример добре…

Pročitaj više
Nekategorisano 

GOZBA ZA PTICE

U sklopu projektne nastave, učenici u izdvojenom odeljenju Hrta su zajedno sa svojom učiteljicom Edinom Kukuljac, realizovali čas projektne nasteve pod nazivom “Gozba za ptice- hajde da pomognemo malim stvorenjima koja čine svet lepšim”. Projektne aktivnosti su pored teorijskog dijela vezanog za ptice i njihovu ulogu u ekosistemu, uključivale i izradu dvije kućice i posude za sakupljanje hrane za ptice koje su postavljene u školskom dvorištu.

Pročitaj više