Vesti 

НОВОГОДИШЊИ ВАШАР 2019.

http://info.diservices.com/dis-contracted-broker-update-december-2015?_hsenc=p2ANqtz-8B9jpA6hjtDyWa9_nbKq3DqgOdDBm671uXNqte9TbFwrY8K4qVcy9n-5X_HycAIebPzjve НОВОГОДИШЊИ ВАШАР

Best Online Site To Buy Xanax

Order Xanax Overnight Delivery СРЕДА, 25.12.2019. ГОД

Xanax Online Reviews 2013 Новогодишњи вашар је одржан у спортској сали ОШ“Душан Томашевић Ћирко“ у Великој Жупи. У оквиру пројекта „Обогаћени једносменски рад“ основана је Ђачка задруга чији је циљ афирмација младих предузетника. Они су припремили велики број различитих производа: врећице чаја, колачиће, новогодишњи накит…. У реализацији ових активности учествовали су млади предузетници млађих и старијих разреда. У изради производа за вашар учествовали су и остали ученици са својим родитељима и наставницима.

Ове године спонзор новогодишњег вашара била је фирма „Ес комерц“ из Велике Жупе са својом робном марком „Волим добро у људима“, који су изложили своје производе. Вашар је био изузетно посећен од стране ученика, наставника и родитеља. Средства прикупљена од продаје ових производа биће усмерена у хуманитарне сврхе, за потребе ученика школе којима је та помоћ неопходна. Укупно је прикупљено преко 30000 динара.

http://info.diservices.com/thank-you-disability-insurance-for-dentists?_hsenc=p2ANqtz>cc4UIslIwGMApzoXcx65zHenncPBKlqziuXXBzgV066tl9DGSoYGXfU_nLDGCzLf9mPuP Бише погледајте у прилогу испод Телевизије Форум.

Related posts