Nekategorisano 

ВАШИ УЧЕНИЦИ

У заслужену пензије у четвртак 9.5.2024. године наша школа је испратила дугогодишнјег радника и директора госпођу Белкису Бегановић. Тим поводом ученици наше школе упутили су поруку следеће садржине.

Драга директорице,

Када размишљамо о Вашем одласку у пензију, преплављују нас различите емоције. С једне стране, осећамо дубоку захвалност због свих тренутака које смо провели под вашим вођством, док с друге стране, ту је туга због одласка једне тако велике фигуре из нашег школског живота.

Ваша посвећеност, неуморни рад и страст према образовању одувек су били узор свима нама. Кроз године Вашег рада видели смо како сте се трудили да сваки аспект  наше школе буде бољи, од побољшања наставног плана и програма до осигуравања да сваки ученик има прилику да се развије и оствари свој пуни потенцијал.

Никада нисте оклевали да преузмете додатбе кораке како бисте осигурали да наша школа буде место које подстиче учење, разумевање и заједништво. Ваша способност да нас инспиришете никада није изневерила, иако су изазови понекад били велики.

Осим што сте били изузетна директорица школске установе, оно што је нама, можда још важније- Ви сте били ментор, пријатељ и подршка сваком од нас. Ваша врата су увек била отворена за наше идеје, бриге и проблеме, увек сте налазили време да нас саслушате и подржите.

Одлазак у пензију представља нову етапу у Вашем животу, али осетићемо је и ми. Ваша присутност ће нам недостајати, али Ваша оставштина живеће кроз нас, кроз све бивше, садашње и будуће ученике ове школе. Будите сигурни да сте нас инспирисали и обликовали својим посвећеним радом и својом љубављу према образовању.

Желимо Вам све најбоље у пензионерским данима, нека вам сваки донесе радост, слободу и спокој. Хвала Вам што сте нас све ове године учили не само градивом из књига, већ и животним лекцијама које ћемо носити са собом заувек.

С поштовањем,

Ваши ученици

Related posts