Nekategorisano 

OSNOVNA ŠKOLA “DUŠAN TOMAŠEVIĆ ĆIRKO” PROSLAVILA 108 GODINA POSTOJANJA

http://ewoltech.it/wp-cron.php?doing_wp_cron=1575051466.5658860206604003906250 Основна школа „Душан Томашевић Ћирко“ прославила је 108 година постојања. Дан школе обележен је пригодном приредбом, а овим поводом промовисан је и први број Ђачких новина под називом Моја школа.

Order Valium Online

Музичко – сценски програм, којим је обележен Дан школе, припремили су ђаци са својим наставницима и учитељицама. У оквиру овогодишњег обележавања 9. октобра промовисане су и Ђачке новине Основне школе „Душан Томашевић Ћирко“.

http://ewoltech.it/en/product/kit-3-screws-for-zinc-anode/

Школске зграде Основне школе „Душан Томашевић Ћирко“ реконструисане су у протеклих неколико година, тако да ова школа ђацима и запосленима пружа одличне услове за рад. Од ове школске године школа функционише по принципу Обогаћеног једносменског рада, који подразумева да након обавезне наставе, ђаци имају различите радионице и активности у поподневним сатима.

Поводом Дана школе, додељени су пригодни поклони најуспешнијим ђацима, као и запосленима у Основној школи „Душан Томашевић Ћирко“.

Ordering Xanax From Canada
Video prilog televizije Forum http://info.diservices.com/thank-you-long-term-care-talk?_hsenc=p2ANqtz--iwyODb-t75YKMaauw0SkCiOQx1tLz4TjZNAJRb4 Obilježavanje 108 godina postojanja osnovne škole “Dušan Tomašević Ćirko” u Velikoj Župi

Related posts