Nekategorisano 

ĐAČKE NOVINE “MOJA ŠKOLA”

Buy Diazepam From Trusted Pharmacy OŠ “DUŠAN TOMAŠEVIĆ  ĆIRKO”: USPESI ŠKOLE  U PRVOM IZDANJU ĐAČKIH NOVINA

Buy Xanax From Canada

U okviru Dečije nedelje i obeležavanja Dana škole, Osnovna škola „Dušan Tomašević Ćirko“ predstavila je  prvo izdanje đačkih novina pod nazivom „Moja škola“.

Order Alprazolam

U nedelju kada se promovišu prava i obaveze najmlađih  Osnovna škola „Dušan Tomašević Ćirko“ sinoć je predstavila prvo štampano izdanje školskih novina u kojima će ostati zabeleženi sjajni rezultati škole i njenih učenika tokom  proteklih šest godina.

http://ewoltech.it/wp-cron.php?doing_wp_cron=1575062804.4391250610351562500000  U  prvom izdanju, koje škola namerava da  štampa svake godine,  centralno mesto  rezervisano je rekonstrukciju , opremanje, otvaranje  školskih objekata i uredjenja dvorišta.

Online Alprazolam

http://ewoltech.it/de/author/nmassabo/ „Na stanicama  „godišnjaka“ našli su se i najlepši stihovi naših učenika.  Nismo zaboravili ni naše donatore bez kojih  danas ne bi bili medju najmodernije opremljenim školama  u Srbiji. Posebno nas raduje što smo  u eri digitalizacije  prednost dali  štampanoj reči i tako od zaborava sačuvali najsvetlije trenutke istorije škole koja ove godine obeležava 108 godina postojanja, rekla je Beklisa Beganović, direktorka Osnovne škole “Dušan Tomašević Ćirko”.

http://info.diservices.com/dis-contracted-broker-update-december-2015?_hsenc=p2ANqtz--co5kkBIPjyxNPH8bonXVUvtZ4suuCCwGzx36lzSYUMvImuw9Bmu1iu8NGWCUvTKzGkIEs

Valium Buy India Medijator promocije bila je Milijana Sredojević, bibliotekar i profesor grčkog jezika i književnosti, dok su osvrt na prvi školski godišnjak dali  Milena Marjanović i Ervina Rovčanin Bećirović, profesorke srpskog jezika i književnosti i Milan Cmiljanović, nekadašnji novinar Lista „Polimlje koji je uredio broj.

How To Purchase Xanax Online

Odlomke i stihove koji su se našli u novinama  govorili su Ajša Gojak, Maša Malešić, Teodora Nestorović , Hana Planić, Andrea Nestorović, Vildana Bašović i Emilija Potežica.

Ordering Xanax Online

Buying Valium Online In Australia Da novine ugledaju svetlost dana najveći doprinos su dali nastavnici Sabaheta Rovčanin, Verica Minić, Edina Kukuljac i Sabina Fazlić uz podršku redakcionog odbora STUR „Đačka zadruga“. 

Xanax Online Nz

Đjačke novine  naći će se  u bliotekama svih prijepoljskih škola, a narednih dana stići i na adrese bivših učenika i donatora koji su pomogli u realizaciji značajnih projekata.

http://info.diservices.com/thank-you-long-term-care-talk?_hsenc=p2ANqtz-8Slk42Bh_kGCvMQe4IhfhwTFGWCoNWKHec80DzOJs46313st2tAA2THuVuf__hmS6oz7qk

http://info.diservices.com/blog-disability-insurance/insurance-advisors-seize-the-open-enrollment-opportunity/ Jasmina Beganovic-List Polimlje

http://info.diservices.com/blog-disability-insurance/social-media-and-insurance-rates-more-related-than-you-might-expect

Related posts