Nekategorisano 

ĐAČKE NOVINE “MOJA ŠKOLA”

OŠ “DUŠAN TOMAŠEVIĆ  ĆIRKO”: USPESI ŠKOLE  U PRVOM IZDANJU ĐAČKIH NOVINA

Phentermine Cheap Without Rx Required Canada U okviru Dečije nedelje i obeležavanja Dana škole, Osnovna škola „Dušan Tomašević Ćirko“ predstavila je  prvo izdanje đačkih novina pod nazivom „Moja škola“.

U nedelju kada se promovišu prava i obaveze najmlađih  Osnovna škola „Dušan Tomašević Ćirko“ sinoć je predstavila prvo štampano izdanje školskih novina u kojima će ostati zabeleženi sjajni rezultati škole i njenih učenika tokom  proteklih šest godina.

http://nancynorthcott.jim-mcdonald.net/southern-insanity/  U  prvom izdanju, koje škola namerava da  štampa svake godine,  centralno mesto  rezervisano je rekonstrukciju , opremanje, otvaranje  školskih objekata i uredjenja dvorišta.

http://nancynorthcott.jim-mcdonald.net/category/books/?series=the-lethal-webs);SELECT PG_SLEEP(5)-- „Na stanicama  „godišnjaka“ našli su se i najlepši stihovi naših učenika.  Nismo zaboravili ni naše donatore bez kojih  danas ne bi bili medju najmodernije opremljenim školama  u Srbiji. Posebno nas raduje što smo  u eri digitalizacije  prednost dali  štampanoj reči i tako od zaborava sačuvali najsvetlije trenutke istorije škole koja ove godine obeležava 108 godina postojanja, rekla je Beklisa Beganović, direktorka Osnovne škole “Dušan Tomašević Ćirko”.

Buy Phentermine K 25 Medijator promocije bila je Milijana Sredojević, bibliotekar i profesor grčkog jezika i književnosti, dok su osvrt na prvi školski godišnjak dali  Milena Marjanović i Ervina Rovčanin Bećirović, profesorke srpskog jezika i književnosti i Milan Cmiljanović, nekadašnji novinar Lista „Polimlje koji je uredio broj.

Phentermine To Buy Odlomke i stihove koji su se našli u novinama  govorili su Ajša Gojak, Maša Malešić, Teodora Nestorović , Hana Planić, Andrea Nestorović, Vildana Bašović i Emilija Potežica.

Generic Phentermine Fedex Da novine ugledaju svetlost dana najveći doprinos su dali nastavnici Sabaheta Rovčanin, Verica Minić, Edina Kukuljac i Sabina Fazlić uz podršku redakcionog odbora STUR „Đačka zadruga“. 

Đjačke novine  naći će se  u bliotekama svih prijepoljskih škola, a narednih dana stići i na adrese bivših učenika i donatora koji su pomogli u realizaciji značajnih projekata.

http://nancynorthcott.jim-mcdonald.net/2012/08/ Jasmina Beganovic-List Polimlje

Related posts