Nekategorisano 

Прослава Дана школе

                                            

Деветог октобра у школи је прослављен 109. Рођендан школе.По први пут ,на дтугачији начин,због ПАНДЕМИЈЕ –КОРОНА ВИРУСА.

Свечаности су организоване у седмици која је предходила,кроз литерарне и ликовне конкурсе,

сређивање учионица ,одељенски малих свечаности а на централној прослави ,свечани пријем првака у ДЕЧИЈИ САВЕЗ, уз срдачну добродошлицу ,беџеве,слаткише и поклон  честитке које су им припремили и уручили ученици четвртог разреда.

Најуспешнији ученици су са директорицом школе положили цвеће на спомен бисту народног хероја ,чије име школа носи.

Уручене су награде за најбоље радове ученика на конкурсу.Прво место на литерарном конкурсу освојила је ученица 7.разреда,Емилија Потежица  у категорији старијих разреда а у категорији млађих, Ема Подбићанин. Прво место у категорији старијих разреда,на ликовном конкурсу, припало је Аиши Гојак, ученици ,7. разреда а у категорији млађих разреда, Раденку  Марјановићу, ученику 4.разреда. Директорица школе је уручила дигитроне и књиге ученицима школе Аиши Гојак, Андреи Несторовић, Емилији Потежици, Горану Потежици и Раденку Марјановићу, који су остварили најбоље резултате на општинском и окружном такмичењу из математике и физике.

Ручним часовником ,награђени су и најуспешнији наставници  физике и математике, Џенита Ламежевић Срна и Рефко Адиловић и комплетом за писање ,наставнице  Српског и енглеског језика, Сабахета Ровчанин , Санела Камберовић и Лејла Бегановић.

Related posts