Vesti 

ЗАПАЖЕН УСПЕХ НАШИХ УЧЕНИКА И НАСТАВНИКА НА ОПШТИНСКОМ ТАКМИЧЕЊУ

Ученици и наставници наше школе су постиглни огроман успех на старту такмичења у овој школској години. Андреа Несторовић, ученица осмог разреда, освојила је прво место  на Општинском такмичењу из физике с максималних 100 бодова. Успех је утолико већи ако узмемо у обзир да је друго место припало ученику са 22 бода. Убедљивом успеху допринела је наставница физике Џенита Ламежевић Срна, која је припремала ученицу.

На такмичењу на Књижевној олипијади, прво место су освојиле ученице Аиша Гојак и Емилија Потежица, уз огромно ангажовање наставнице српског језика Слађане Досковић.

На Општинском такмичењу из математике, према прелиминарним резултатима, ученик петог разреда, Марјановић Раденко, освојио је 71 бод, уз помоћ наставника математике, који га је припремао, Рефка Адиловића.

Ученик четвртог разреда, Гојак Ахмед, освојио је прво место са 84 бода, са учитељицом Верицом Минић која га је припремала. Према прелиминарним резултатима, ученик трећег разреда, Марјановић Вук, освојио је 68 бодова, Кајевић Дарис 49 бодова, уз ангажовање учитељице Сабине Фазлић.

ОШ “Светозар Марковић” из Бродарева, расписала је литерарни конкурс под називом “Ми, деца овог града”, на ком је ученица наше школе, Ерна Козица (пети разред) узела учешће и освојила прво место, уз подршку учитељице Алмире Фазлић.

Такмичења се настављају… Ученицима и наставницима желимо много успеха у даљем такмичењу…. А на њихове успехе смо већ одавно навикли.

Related posts