Nekategorisano 

Пројектни час-Дан поезије посвећен годишњици смрти колегинице Лејле Бегановић

Пројектни час-Дан поезије посвећен годишњици смрти колегинице Лејле Бегановић
Дана 31. 5.2023. год. у нашој школи обележена је годишњица смрти колегинице Лејле Бегановић.
Лејла је рођена 1 5. 4.1987. год. Основну школу “Бошко Буха“ завршила је у Ивању, а гимназију у Пријепољу. Енглески језик је студирала у Никшићу, а мастер студије у Крагујевцу. У нашој школи је почела да ради 2011. год. Након дуге и тешке болести напустила нас је у тридесет и четвртој години живота.
Лејла је волела песму и својим ведрим духом ширила је позитивну енергију и ентузијазам, па је програм и започет песмом. Најлепше стихове на српском, енглеском, руском и немачком језику рецитовала су њени бивши ученици. Ерна
Козица и Ерна Дураковић су уз гитару отпевале песму “Све је лаж“ од дина Мерлина. Велике емоције код свих присутних, у завршном делу часа, пробудио је филм посвећен Лејли који је направљен од заједничких фотографија са колегама школе.
Пројектном часу присуствовали су директорка школе, педагошкиња, наставници, радници школе као и ученици. Посебна захвалност за организацију часа припада проф. српског језика Слађани Досковић, проф. енглеског језика Санели Камберовић, проф. немачког језика Рађану Несторовићу, наставници руског језика Азри Башовић као и проф. физике Џенити Ламежевић Срна.
У прилогу можете погледати снимке и фотографије..

Related posts